ZONGULDAK PROFESYONEL YAPI YÖNETİM

**PROFESYONELLERİN DANIŞMANLIĞI İLE APARTMAN SİTE YÖNETİMİ**
YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ

DÜRÜSTLÜK : 
Onurlu ,dürüst ve yüksek ahlak kurallarına bağlı kalır , hiç bir yolsuzluğa katılmaz , yolsuzluğu  desteklemez ve göz yummayız. Kar etmek ve çıkar  sağlamak için rüşvet ilişkisine girmez haksiz rekabeti kabullenmeyiz. 

GÜVENİLİRLİK: 
Kendisine ve firmalarına karşı duyulan güveni sarsıcı ve saygınlığa zarar verecek tutum  bulunmaz, Ürün ve hizmetlerimizin  sorumluluklarını taşır , görevin gereğini yerine getirmekten imtina etmeyiz. Kişisel ve özel bilgilerin güvenlikli bir şekilde  korunmasını ve gizli kalmasını sağlarız. 

SÖZÜNÜ TUTMAK:
 
Verdiğimiz sözü yerine getirmede özen gösterir , üstlenmiş olduğumuz  her şeyi zamanında ve  eksiksiz yerine getiririz. 

SADAKAT :
 
Saklı olarak kalması gereken hiç bir bilgiyi ele geçirmeye çalışmaz , çıkarlar için kullanmaz  kullandırmayız. Firmamız site/tesis den ayrılmış olsa bile bildiklerini gördüklerimi şahsi çıkarlar için kullanmayız. 

ADİL OLMAK : 
Kendimize haksız rant talep edilmesini asla kabul etmez, bu hususta aracılık yapmaz aracılık yapılmasını istemez , bu yönde yapılacak teklifleri kabul etmeyiz. 

ÇALIŞANLARIMIZIN  HAKKINI KORUMAK :
 
Çalışanlarımıza dürüstlük ,adil yönetim , eşitlik , kişilere  saygı ve güvenli çalışma ortamı sağlar, yasalara  aykırı işlem yapmaya zorlamaz , çalışanlarımıza  din ,  dil , ırk , renk , cinsiyet , siyasi düşünce ,  felsefi  inanç  ve mezhep ayrıcalığı yapmayız. 

YASALARA KARŞI SAYGILI OLMAK:
 
Hukuk düzenine saygı gösterir , yasalara uyar , yasaların suç olarak nitelendirdiği hiç bir davranışta bulunmaz , İş ve Toplum ahlakının onaylamayacağı hiç bir yola ve yöntemlere başvurmayız. 

TÜZEL VE KİŞİSEL VATANDAŞLIK SORUMLULUĞU 
:
 
Ödenmemiş hiç bir borç vergi vs. bulunmaz  zamanında ve muntazam ödenir. Toplumsal  sorumluluklarımızı yerine getiririz. 

YAPTIKLARININ VE YAPAMADIKLARININ HESABINI VERİR : 
Tekliflerimizde  ve mukavele görüşmelerimizde  açıklık ve şeffaflık ilkesinden dışarı çıkmayız. Beyan ve taahhütlerimiz yorumsuz net ve açıktır. 

ÇEVRE BİLİNCİ :
  
Çevreyi korumak adına her türlü özveriyi gösteririz. 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ : 
Tüm çalışanlarımız ile Mutlak müşteri memnuniyetine önem verir , Müşteri odaklı çalışırız. Müşterinin menfaatlerini korur , Haksız tutum ve davranışlar içine girmeyiz.